KARAMAN / SARIVELİLER - Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız İlkokulu

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet ÇALIŞKAN okulumuzu ziyaret etti.

Okulumuza ismi verilen Şehit Öğretmen Ali YILDIZ'ın annesi Ayşe YILDIZ'ın cenaze törenine katılarak , şehit ailesine baş sağlığı dileyen ÇALIŞKAN, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminin açılış günü olması nedeniyle okulumuzu ziyaret etti. Şehit Öğretmen Ali YILDIZ'ın isimini geri kalan kuşaklara aktarmamızın ve yaşatmamızın önemi vurgulayan Çalışkan, öğretmenlerimizle bölgemizin eğitim öğretimi hakkında bilgi alış verişinde bulundu. İl müdürümüz Mehmet ÇALIŞKAN başarı dilekleriyle okulumuzdan ayrıldı. Ziyaretleri dolayısıyla İl Müdürümüz Sayın Mehmet ÇALIŞKAN'a, ziyaretinde eşlik eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ragıp YILMAZ'a ve Milli Eğitim Şube Müdürü Onur YİĞİT'e teşekkür ederiz.

Yayın: 07.02.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 13:18 - Görüntülenme: 88